ALI B EN DIGGY DEX SCOREN GOUDEN AWARD MET HITSINGLE IK HUIL ALLEEN BIJ JOU

Gisteravond werd Ali B in De Wereld Draait Door verrast door Matthijs van Nieuwkerk met een gouden award voor de hitsingle Ik Huil Alleen Bij Jou. Dit eremetaal is goed voor het behalen van meer dan 2 miljoen streams. In deze uitzending ontving Ali tevens een platina award met de single Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn en werd bekend gemaakt dat Ali op 19 en 20 mei 2017 in Carré staat met zijn theatervoorstelling Je Suis Ali.
Bekijk hier De Wereld Draait Door (uitzending 18 april 2016).
Het verhaal achter Ik Huil Alleen Bij Jou gaat over dierbaren die je onbedoeld een beetje uit het oog bent verloren. In moeilijke tijden blijkt vaak dat je juist op deze mensen kunt rekenen. Vorig jaar ondervond Ali B dit aan den lijve, toen hij als één van de oudere zoons zich sterk moest houden op het moment dat het slecht ging met zijn vader. Ondanks dat Ali zijn tantes niet frequent sprak, vond hij bij hen de steun die hij op dat moment zo nodig had. Ali was hier zo van onder de indruk, dat het hem inspireerde om
Ik Huil Alleen Bij Jou – een samenwerking met goede vriend Diggy Dex – op te nemen.
Momenteel is Ali bezig met het opnemen van nieuwe muziek waar we dit jaar nog meer van gaan horen. Reeds uitgebrachte singles zijn behalve Ik Huil Alleen Bij Jou, Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn ook Gekke Kleine Jongen en Een Klein Beetje Geluk (bijna 3 miljoen views op YouTube). Ali werkt onder andere samen met hitproducers Jack $hirak (Drank & Drugs, New Wave) en Memru Renjaan (Parijs – Kenny B).
Lees hier Profiel Ali B in Het Financieele Dagblad.